Skip links

Kennis actueel, hart op de goede plek

Voor kraamzorg moet je in de wieg gelegd zijn, vinden wij. Kraamverzorgende zijn is dan ook geen ‘baan’, maar ‘hartstocht’. Liefde voor de beste zorg voor een kwetsbaar leventje.
Voor ons betekent dat dat onze kraamverzorgenden stuk voor stuk zorgprofessionals zijn die het vak en de vaardigheden door en door kennen. Zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zwangerschaps- en kraamzorg?
Wij hebben continu bijscholing, dus we zijn altijd op de hoogte.
Ja, vaardigheden, ervaring en kennis zijn erg belangrijk, maar het verschil tussen een goede kraamverzorgende en een geweldige kraamverzorgende is dat ze met haar hart werkt.

Neem contact op
Onze missie

Investeren, luisteren & ondersteunen

Wij bieden optimale kraamzorg als preventieve investering in het jonge gezin.
Wij zorgen als natuurlijke partner van het gezin voor kind(eren) en hun gezin en geven ze een formidabele en liefdevolle start van het leven, waarbij wij de ouder(s) optimaal, op maat, ondersteunen en leren deze start succesvol voort te zetten.

Onze visie

Kwaliteit & maatwerk voor iedereen

Wij leveren hoogstaande kwaliteit op maat, zowel voor de klant als de ketenpartners.
Wij hebben een breed netwerk met veel kennis en stemmen duidelijk en eenduidig af met de ketenpartners en zijn voortdurend met hen in dialoog. Wij richten ons continu op verbeteringen in de eerstelijns kraamzorg.

Onze certificeringen

Onze certificeringen.

Bij Geboortezorg Zeeland maak je de juiste keuze. Onze kraamverzorgenden voldoen niet enkel aan de wettelijk verplichte certificeringen maar hebben ook diverse extra opleidingen gevolgd.